Hjem Indonesien Video: Bali, Gili og Lombok på 4 minutter

Video: Bali, Gili og Lombok på 4 minutter

2

Så er jeg blevet færdig med videoen fra vores rejse til Bali, Gili Trawangan og Lombok. Det er stadig ikke nogen kæmpeproduktion, men til gengæld er den længere end de tidligere videoer fra New York, mit besøg hos Iban-stammen og den seneste fra Koh Lanta, som I tog vel imod.

Videoen fra Bali, Gili og Lombok varer i hele 4 minutter, og jeg håber, at du kan danne dig et indtryk af de skønne øer. God fornøjelse.

Flere indlæg fra Bali, Gili og Lombok

Ubud – Balis kulturelle centrum
Tre gode restauranter i Ubud
Cykeltur på Bali
Gili Trawangan – sol, strand og endeløse fester
Senggigi – strand og jungle på Lombok
Mad og spisesteder i Senggigi
Senaru – ved foden af Mount Rinjani
En fotorejse til Indonesien

Skulle du selv få lyst til at besøge en eller flere af øerne, så laver min samarbejdspartner i Danmark (medlem af Rejsegarantifonden) supergode rejser til Bali, Gili og Lombok – se mere her.

Del
Forrige artikelFire gode spisesteder i Kraków
Næste artikel4 grunde til at besøge Sri Lanka
Carsten Gath
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 45 lande og territorier og været mere end tre år på farten.

2 Kommentarer

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Please enter your name here