Hvis jeg selv skulle vælge et rejsemål, så blev det helt sikkert ikke Frankrig. Det var holdningen indtil 2010, da jeg endnu ikke havde haft fornøjelsen af at besøge landet.

Men med familie i Sydfrankrig som vi ikke havde set i årevis, så var valget denne gang ikke mit. En augustdag satte vi derfor kursen mod Languedoc, som jeg mest kender for rødvin.

Og jo, vin er der masser af i det sydfranske, men der også så meget andet. Faktisk alt det som jeg holder af; god mad, dejlige strande, smukke landskaber og charmerende byer. Og så er der franskmændene, som viser sig at være yderst gæstfri og venlige.

Det er siden blevet til flere besøg i Languedoc og Provence. Fra bjergidyllen i Florac og pavebyen Avignon til velbevarede middelalderborge og solbeskinnede strande langs Middelhavskysten.

Book hotel i Sydfrankrig med prisgaranti

Del
Forrige artikelAsiatique og historien om H.N. Andersen
Næste artikelTopkapipaladset – hvor sultanerne herskede
Carsten Gath
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 44 lande og territorier og været mere end tre år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Please enter your name here