Hjem Om gaths-rejseside.dk

Om gaths-rejseside.dk

Tak fordi du viser interesse for Gaths Rejseside.

Siden 1996 har jeg skrevet om at rejse. Mine rejser, der har givet mig fantastiske og uforglemmelige oplevelser. Jeg husker tydeligt min første rigtige udlandsrejse, der gik til Costa Brava sammen med min mormor. Året var 1980, og dengang kunne jeg ikke vide, at rejser skulle blive en stor del af mit liv.

Gaths Rejseside har gennem årene haft forskellige former og udtryk. Ikke alt har været lige heldigt, men jeg har omsider fundet frem til sidens endelige form: De personlige fortællinger krydret med masser af god information. Det er der Gaths Rejseside er på vej hen, opmuntret af jer brugere, der fortæller mig via mails og Facebook, at I kan lide det, I læser. Det er lige præcis det, der giver mig lyst til at fortsætte og udvikle hjemmesiden.

Der er desværre også andre måder at vise sin begejstring på. Ved at kopiere mine guides og artikler. Det er faktisk ikke kun private mennesker, der kan finde på den slags, men også større virksomheder som rejsebureauer, ejendomsmæglere og lokalaviser. Det er rigtig ærgerligt og egentlig lidt trist. Der ligger et betydeligt arbejde bag hver enkelt side, og man skulle jo mene, at i hvert fald rejsebureauerne har så megen viden om rejsemålene, at de selv kan finde ud af at lave en beskrivelse.

Heldigvis er der også nogle, der spørger før de benytter billeder og informationer fra siden. Således har jeg leveret materiale til rejsebøgerne Turen går til, dagblade, lokal tv og universiteter.

Presseture

Gaths Rejseside har i årevis performet rigtig godt og kommer ud til mange brugere. Derfor bliver jeg af og til inviteret med på presseture, hvilket jeg selvfølgelig er glad for. Men det påvirker ikke mine artikler eller mit syn på det jeg ser og oplever. Sidens styrke er bl.a. seriøsitet og en høj grad af troværdighed og hvorfor lave om på det? For en god ordens skyld, så skriver jeg altid i artiklerne, hvis jeg er blevet inviteret.

Sponsererede artikler

Gaths Rejseside bringer kun eget materiale, og tager derfor ikke imod sponsererede artikler.

Korrekthed af informationer

Selvom jeg gør alt for, at informationerne skal være så korrekte som muligt, så kan tingene hurtigt ændre sig. Derfor må eventuelle priser og åbningstider beskrevet på siderne kun betragtes som vejledende. Det samme gælder de beskrevne ind- og udrejseprocedurer i de forskellige lande, herunder gyldighed af pas samt visumkrav.

Lidt teknik

Jeg startede med at lave siden tilbage i 1996 i GoLive Cyberstudio. Et genialt program i betragtning af, at FrontPage dengang var et af de eneste alternativer. Senere blev Cyberstudio købt af Adobe, og i en årrække benyttede jeg programmet Adobe GoLive 5.0. I slutningen af 2005 skiftede jeg til Adobe GoLive CS.

Med udviklingen af tablets og smartphones kommer en stadig større del af trafikken fra disse enheder. Det har givet nye udfordringer, da hjemmesider nu må tilpasse sig de mindre skærme. I april 2015 har Google annonceret en ændring i søgealgoritmerne, der gør, at sider, der er optimeret til tablets og smartphones vil blive favoritiseret, når der søges fra disse enheder. Derfor er jeg nu gået over til WordPress, hvis såkaldte temaer er responsive, dvs. automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen.

Skal du bruge en hjemmeside eller noget andet grafisk, så tøv ikke med at kontakte mig på webmaster@gaths-rejseside.dk.

Grafik og billedbehandling er lavet i Adobe Photoshop

Indtil 2004 har jeg benyttet et Pentax P30 spejlreflekskamera. Billederne blev så scannet ind på en Dainippon scanner og senere på en Heidelberg Primescan. Fra 2001 fik jeg fotohandleren til at lave digitale kopier af mine billeder. Et par år brugte jeg et Nikon Coolpix 3700 digitalkamera, inden jeg gik over til Olympus E400 digital spejlrefleks, som også er mit nuværende kamera.

Om mig

Uddannet grafiker og merkonom i markedsføring. Jeg har arbejdet over 20 år i den grafiske branche, så skal du bruge en hjemmeside eller noget trykt materiale, så ring eller skriv til mig.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig:
Mail: webmaster@gaths-rejseside.dk
Telefon: +45 2089 4585

Du kan også besøge mine andre hjemmesider thailandrundt.dk og solstrandsommer.dk

info