Hjem Om gaths-rejseside.dk

Om gaths-rejseside.dk

Tak fordi du viser interesse for min rejseside.

Som du nok allerede har gættet, så elsker jeg at rejse. Siden 1996 har jeg også skrevet om det, og det har resulteret i denne rejseside, der efterhånden har vokset sig stor.

Jeg husker tydeligt min første rigtige udlandsrejse, der gik til Costa Brava sammen med min mormor. Året var 1980, og dengang kunne jeg ikke vide, at rejser skulle blive en stor del af mit liv.

Siden rejsen til Costa Brava har jeg besøgt 42 lande på fire kontinenter og har i alt tilbragt mere end tre år i udlandet.

Informationer på siden

Selvom jeg gør alt for, at informationerne skal være så korrekte som muligt, så kan tingene hurtigt ændre sig. Derfor må eventuelle priser og åbningstider beskrevet på siderne kun betragtes som vejledende. Det samme gælder de beskrevne ind- og udrejseprocedurer i de forskellige lande, herunder gyldighed af pas samt visumkrav.

Copyright

Alle billeder og tekster på denne side er mine og må IKKE kopieres. Spørg i stedet for at stjæle –  jeg har tidligere leveret materiale til rejsebøgerne Turen Går Til, dagblade, lokal-tv og universiteter.

Sponsorerede artikler

Jeg bringer kun eget materiale og tager derfor ikke imod sponsorerede artikler.

Presseture

Min rejseside har i årevis performet rigtig godt og kommer ud til mange brugere. Derfor bliver jeg af og til inviteret med på presseture, hvilket jeg selvfølgelig er glad for, men det påvirker ikke mine artikler eller mit syn på det, jeg ser og oplever.

 

 

 

Lidt teknik

Jeg startede med at lave siden tilbage i 1996 i GoLive Cyberstudio. Et genialt program i betragtning af, at FrontPage dengang var et af de eneste alternativer. Senere blev Cyberstudio købt af Adobe, og i en årrække benyttede jeg programmet Adobe GoLive 5.0. I slutningen af 2005 skiftede jeg til Adobe GoLive CS.

Med udviklingen af tablets og smartphones kommer en stadig større del af trafikken fra disse enheder. Det har givet nye udfordringer, da hjemmesider nu må tilpasse sig de mindre skærme. I april 2015 har Google annonceret en ændring i søgealgoritmerne, der gør, at sider, der er optimeret til tablets og smartphones vil blive favoritiseret, når der søges fra disse enheder. Derfor er jeg nu gået over til WordPress, hvis såkaldte temaer er responsive, dvs. automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen.

Grafik og billedbehandling er lavet i Adobe Photoshop

Indtil 2004 har jeg benyttet et Pentax P30 spejlreflekskamera. Billederne blev så scannet ind på en Dainippon scanner og senere på en Heidelberg Primescan. Fra 2001 fik jeg fotohandleren til at lave digitale kopier af mine billeder. Et par år brugte jeg et Nikon Coolpix 3700 digitalkamera, inden jeg gik over til Olympus E400 digital spejlrefleks, som også er mit nuværende kamera.

Om mig

Uddannet grafiker og merkonom i markedsføring. Jeg har arbejdet over 20 år i den grafiske branche, så skal du bruge en hjemmeside eller noget trykt materiale, så ring eller skriv til mig.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig:
Mail: webmaster@gaths-rejseside.dk
Telefon: +45 2089 4585

Du kan også besøge mine andre hjemmesider thailandrundt.dk og solstrandsommer.dk

info