Der er nogle, der mener, at et billede siger mere end 1000 ord. Måske. I hvert fald håber jeg du får et godt indtryk af Krabi i billedserien herunder, der viser det fantastiske øhav ud for Railay og Ao Nang, hvor paradisstrandene ligger på stribe.

De fleste af øerne er ubeboede, og du kommer dertil ved at tage en longtailbåd fra Ao Nang eller Hat Nopparat Thara. Du kan også tage med en af tourbureauernes store speedbåde, men det kan ikke anbefales, hvis du gerne vil have øer og strande for dig selv. Der er mange mennesker, og bådene har stort set samme rute. Tager du til gengæld din helt egen longtailbåd, kan du selv bestemme tempoet, og hvilke øer du vil se.

Del
Forrige artikelPermai Rainforest Resort
Næste artikelSingapore – Asiens moderne metropol
Carsten Gath
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 44 lande og territorier og været mere end tre år på farten.

4 Kommentarer

  1. Vi har været der tre gange og skal den kommende vinter have familien med. Kender du et sted med store værelser eller bungalows?

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Please enter your name here