Hjem Thailand Koh Lanta på halvandet minut – video fra det thailandske paradis

Koh Lanta på halvandet minut – video fra det thailandske paradis

4

Det er ingen hemmelighed, at jeg er helt vild med Koh Lanta. Det er Thailand, som det var engang. Dengang for mere end 20 år siden, hvor jeg første gang besøgte landet.

Selvfølgelig er masseturismen kommet til øen, men det er i væsentlig mindre målestok end Krabi, Phuket og Koh Samui. Her er ingen kæmpehoteller, og strandene virker tomme i forhold til f.eks. Koh Phi Phi.

På Koh Lanta kan du stadig bo beach front i billige hytter, og langs strandene ligger herlige interimistiske barer, der ofte er lavet en drivtømmer og overskudsbrædder.

Selvom videoen herover kun varer halvandet minut, så er jeg sikker på, at du kan danne dig et indtryk af Koh Lanta. Jeg kan kun anbefale dig at besøge den dejlige ø, der er let tilgængelig fra travle Krabi, men alligevel stille og rolig og en helt anden verden.

Flere indlæg fra Koh Lanta

Koh Lanta – Andamanhavets perle
Strandliv på Koh Lanta
Relax Bay Resort – chillout på Koh Lanta

Del
Forrige artikelPå opdagelse i Chitwan Nationalpark
Næste artikelGodt nytår 2018
Carsten Gath
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 44 lande og territorier og været mere end tre år på farten.

4 Kommentarer

    • Hej Cecilie. Koh Rok er en lille ø syd for Koh Lanta. Man kan bo i nationalparkens egne huse som du kan booke her. Klik på det engelske flag øverst til højre, hvis det hele står på thai.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Please enter your name here