Hjem Asien Indtryk fra Laos

Indtryk fra Laos

0

En stribe billeder fra min rejse til Laos. De er primært fra Luang Prabang, hvor der er masser af indtryk og gode fotomuligheder på markedet og i gaderne.

laos-01

laos-05

laos-09

laos-07

laos-14

laos-03-blur

laos-08

laos-11

laos-12

laos-04

laos-17

laos-13

laos-16

laos-15

Del
Forrige artikelChinatown – et lille stykke Kina i Bangkok
Næste artikelCharmerende Amsterdam
Carsten Gath
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 44 lande og territorier og været mere end tre år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Please enter your name here