Hjem Hjælp til din rejse

Hjælp til din rejse

Kære læser. Lad mig hjælpe dig godt på vej til store oplevelser og eventyrlige rejser. Jeg har samlet en god bunke links som du kan få brug for før, under og efter din rejse. Gælder det sundhed og sikkerhed på rejsen, så se nærmere på mine gode rejseråd.

Flybillet

Det hele begynder med den rigtige flybillet. Hvorfor ikke starte med at spare penge og have overblik på en gang. Her er Momondo et fantastisk værktøj, når du skal bestille din flybillet ud i verden.

Momondo søger hundreder af flybookingsider i en og samme søgning, dvs. du sparer tid og er sikker på at få den billigste pris. Der er flere søgekriterier som eksempelvis pris, rejsetid, antal stop m.m. Husk som altid at rykke dine ud- og hjemrejsedatoer et dag eller to frem og tilbage, der kan være mange penge at spare. Besøg Momondo.

Hotel

Trivago er for hotelsøgning hvad Momondo er for flysøgning. Det prisvindende site sikrer dig den lavest mulige pris på dit favorithotel. Siden søger tusinder af hotelbookingsider i samme søgning, og så er det bare om at vælge blandt de mange gode forslag.

Forskellen på prisen på hotelværelser er dog ikke så stor som tidligere, ofte er det få kroner det drejer sig om, og det er som regel de kendte bookingsider som eksempelvis hotels.com, der har de laveste priser. Her kan du spare endnu mere, hvis du tilmelder dig deres rewardprogram. Besøg Trivago og hotels.com.

Hotel i Thailand

Det er muligt at Trivago altid finder laveste pris, men når det kommer til hotel i Thailand, så kan Sawadee som regel matche eller lave en billigere pris. Det engelskejede site er kendt af de fleste thailandsrejsende og flere ende 250.000 kunder booker hvert år hotel i Thailand gennem Sawadee.  For at gøre det ekstra nemt for dig kan du med et klik booke transport fra lufthavnen til dit hotel og tilbage igen. Det bliver ikke nemmere at lave sin egen rejse til Thailand. Besøg Sawadee.

Grupperejser

Er du mere til grupperejser, så kan du højst sandsynligt finde det, du søger hos Vitus Rejser, der har et bredt udvalg af rejser til hele verden. Rejser for voksne kalder de det selv, og det betyder, at du her kan møde ligesindede, der sætter pris på kvalitet og perfekt tilrettelæggelse. Vitus Rejser har alt fra busrejser og krydstogter til oversøiske rundrejser, og fælles for dem alle er det høje niveau, når det gælder indhold og rejseledere. Besøg Vitus Rejser.

Vejret på rejsen

Hvis du ligesom jeg synes at ferievejret er vigtigt, så er det om at tjekke ind hos Vejrlab. Her kan du se live vejr, vejrudsigter, vejrskemaer, ekstremer og få en idé om, hvornår du skal tage af sted til et rejsemål for at få det bedste vejr. Besøg Vejrlab.

Guidebøger

Vil du vide noget om det rejsemål du besøger eller savner inspiration til en god restaurant eller noget andet, så kan en guidebog være god. Lad den være en hjælp og støtte, og sørg altid for at opleve det sted du besøger gennem dine egne øjne.

Guidebøger fås til forskellige priser og i forskellige størrelser, og hvad man bedst kan lide er en smagssag. Tjek de engelske Rough Guides, Lonely Planet, Bradt’s, Fodor’s og Frommer’s eller de danske Turen går Til og de fordanskede udgaver af Lonely Planet. Besøg Bog & Idé.

Tasker og kufferter

Ens kuffert bliver efterhånden en rigtig god rejsekammerat. Den kan ikke være anderledes og den vil følge dig på adskelllige rejser og i mange år. Har du brug for en kuffert eller taske, så klik dig ind på CarrieAlongs hjemmeside, hvor udvalget er stort og hvor der ofte er rigtig gode tilbud. Besøg CarrieAlong.

Flyforsinkelse og aflysninger

Er uheldet ude og dit fly forsinket eller måske helt aflyst, så kan Flyhjælp hjælpe dig. I mange tilfælde har du ret til erstatning og mod et beskedent beløb hjælper Flyhjælp dig hele vejen igennem forløbet til du sidder med pengene i hånden. Besøg Flyhjælp.