Hjem Rejseliv Få en perfekt ferie – book entré i forvejen

Få en perfekt ferie – book entré i forvejen

Køb din billet online og spring køen over

0

Vil du være sikker på at opleve alle de bedste seværdigheder på din næste rejse, så kan det være en god idé at købe en billet på forhånd. Nogle af verdens mest berømte turistattraktioner tillader kun et vist et antal besøgende pr. dag og andre steder er køen ufattelig lang – booker du i forvejen er du sikret entré og kan ofte springe køen over.

Jeg har selv nydt godt af at have købt billet på forhånd – f.eks. til Anne Fransk Hus i Amsterdam og til Auschwitz-Birkenau udenfor Kraków.

Også til besøget ved Frihedsgudinden og Ellis Island i New York bookede vi tid, da der er begrænset plads på bådene.

Omvendt har jeg også prøvet at stå i kø i en halv time for at finde ud af, at der er tre timer til næste ledige tider. Sådan var det på Wawel-højen i Kraków, hvor der til museet kun er et vist antal billetter hver time.

Pavepaladset i Avignon er et af de steder, hvor du kan booke entré i forvejen

Flere steder kan du booke entrébilletter online for at sikrer dig adgang til de store seværdigheder. Nogle gange springer du køen over, og ofte kan du endda få billetterne til nedsat pris.

Jeg har selv brugt Tiqets til billetter, men faktisk kan du også booke seværdigheder og aktiviteter hos Expedia. Det kan du også hos arteudland.dk, der også sælger billetter til f.eks. musicals, sportsbegivenheder og teaterforestillinger.

Især Tiqets synes jeg har et godt koncept, hvor alt foregår online. Dvs., at du ikke behøver at printe billetten – den ligger på din smartphone som SMS, på mail eller deres app, der findes til både iOS og Android. Der er kundeservice døgnet rundt alle ugens dage og Tiqets dækker som nogle af de eneste hele verden.

Med Tiqets kan du f.eks. booke billetter på forhånd i:

Amsterdam
London
Barcelona
Paris
Rom
New York

Se alle destinationer hos Tiqets her.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Please enter your name here