I slutningen af 2016 rejste jeg rundt i Indonesien. En rejse, der startede på Bali, hvorfra jeg tog til Gili Trawangan for at slutte på Lombok. Måske har du allerede læst mine indlæg fra rejsen – hvis ikke, så kan du finde dem herunder:

Ubud – Balis kulturelle centrum
Cykeltur på Bali
Tre gode restauranter i Ubud
Gili Trawangan
Senggigi Beach – strand og jungle på Lombok
Senaru – ved foden af Mount Rinjani
Softtrekking på Lombok

Der er masser af gode fotomuligheder på øerne, men det er ikke alle billeder, der passer ind i et af mine indlæg, så derfor kommer der her en stribe indtryk fra rejsen til Indonesien.

Del
Forrige artikelDu står vel tidligt op på din rejse?
Næste artikel4 flotte moskéer
Carsten Gath
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 44 lande og territorier og været mere end tre år på farten.

4 Kommentarer

  1. Flotte billeder, men øv at sidde og kigge på sådan en sur ianuaraften 😕 Så er det bare man fodt kunne rænke sig noget sol

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Please enter your name here