Billeder fra Indien

Billeder fra Indien

648
0

Et udvalg af mine billeder fra Indien. Se bla. solopgang over Ganges, Keralas Backwaters, Taj Mahal i Agra, Periyar Nationalpark, Gajanapur Dam i Karnataka. Billederne har også været vist på Incredible Indias Google+ profil.

02-stor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

01-2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Book flybilletBook hotel med prisgarantiBook pakkerejse

Del
Forrige artikelMontpellier & Nîmes – storbystemning i Sydfrankrig
Næste artikelOplev Østens mystik i Luang Prabang
Carsten Gath
Siden jeg som dreng besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 42 lande og territorier og været mere end tre år på farten.

Svar på indlæg